Generalni medijski partneri

Startuj.com

Startuj.com je sajt posvećen mladima, njihovim interesovanjima i potrebama. Naša misija je da u procesu zapošljavanja i razvoja karijere pružimo podršku mladim ljudima. Startuj.com pruža infomacije o aktuelnim programima stipendija i studija, kao i prilikama za početak karijere i usavršavanje. Pored toga, na našem sajtu mladi će moći da pronađu savete iz oblasti edukacije, izbora karijere i pronalaska posla.

Startuj.com teži da mladima pruži savete, usmerenje i oslonac kako bi, na pravi način u sebi otkrili ono što ih motiviše, pokreće i navodi na proaktivnost. Takođe, teži da kroz neprekidan izvor informisanja probudi samoinicijativu i odlučnost u ostvarivanju sopstvenih ambicija i težnji.

Facebook            Instagram             LinkedIn 

HelloWorld

HelloWorld je platforma posvećena IT zajednici sa najvećom posetom kada su u pitanju domaći IT portali, sa najviše registrovanih korisnika i najvećim brojem oglasa za posao. 

Istovremeno, najveća smo baza profila kompanija i najveća baza recenzija koje o radu u tim kompanijama ostavljaju bivši i sadašnji zaposleni, uključujući iskustva sa intervjua za posao i informacije o platama.

Instagram           Facebook             Linkedin

Re(d)akcija

Re(d)akcija je omladinski onlajn portal nastao u okviru Udruženja „AzBuki” 2017. godine sa ciljem da lakše informiše mlade o načinima na koje se mogu aktivirati u svojoj zajednici, ali i da ih inspiriše da se pokrenu samoinicijativno. 

Kroz tekstove na portalu mladi mogu saznati o aktuelnim radionicama, volonterskim akcijama i iskustvima drugih, kao i o zanimljivostima u svrhu edukacije i opšte informisanosti. 

Ideja portala je da ne izveštava o aktuelnim političkim događajima, već da informiše o temama koje su manje zastupljene u medijima, a važne za mlade, njihov lični i profesionalni razvoj.

Facebook               Instagram

Omladinske novine

Omladinske novine Click click boom su osnovane 2013. godine kao prve i jedine afirmativne novine za mlade. Nastale su sa željom da afirmišu mlade i uspešne ljude iz okruženja koji su uz pomoć sopstvenog truda i rada postigli značajne rezultate iz oblasti sporta, kulture, obrazovanja, umetnosti i sl.

Prvo štampano izdanje našlo je put do svojih čitalaca 2014. godine i od tada do 2017. izlazilo je periodično i besplatno se delilo mladima u svim univerzitetskim centrima u Srbiji.

Prepoznavši onlajn platformu kao novi i sve aktuelniji medij, novine prelaze u novu formu i nude čitaocima veći izbor tema, obuhvatajući pri tom, osim afirmacije mladih talenata, i tekstove informativne, edukativne i zabavne prirode.

Novine su apsolutno nezavisne u svom radu i prate isključivo uspeh, ideje, putovanja, rad i maštu mladih u Srbiji. Cilj novina je da pokažu da je svaki uspeh moguć i da treba biti hrabar i verovati u svoje snove, ali i da otvore ona pitanja koja se u najvećoj mogućoj meri tiču položaja mladih u našoj zemlji.

Studentski dnevni list

Studetnski dnevni list je osnovan 11. novembra 2011. godine na inicijativu studenata novinarstva Filozofskog fakulteta u Nišu. 

Od tada Studentski dnevni list, ili kako ga još studenti nazivaju SDL, vode i uređuju studenti Departmana za novinarstvo i komunikologiju, a u saradnji sa studentima srbistike. 

SDL je portal lokalnog karaktera, a to znači da izveštava o događajima koji su isključivo vezani za grad Niš, a koncipiran je tako da je prevashodno namenjen studentima i glavni fokus lista jesu upravo studentske teme. Rubrikama su obuhvaćene teme iz sfera društva, kulture, muzike i sporta koje su uvek aktuelne, ali i teme iz oblasti zdravlja, IT-ija i mode. List osim tekstova faktografskog žanra, u koje spadaju vesti, izveštaji i intervjui, poseduje i tekstove drugih, slobodnijih i u izražavanju otvorenihih žanrova, poput članaka, recenzija i kolumni. Studenti koji zadovolje potrebne norme u radu za Studentski dnevni list mogu računati na sertifika. 

Medijski partneri

Joberty

Joberty je platforma za zapošljavanje i razmenu iskustava o radu u IT kompanijama.

Mi verujemo da su startapi i tehnološke kompanije nosioci napretka društva. Zato želimo da damo doprinos razvoju IT zajednice kroz što veću vidljivost i transparentnost u poslovanju.

Radi ostvarenja naših uverenja i ciljeva, dajemo obećanje sebi i drugima da ćemo se u svakodnevnom radu rukovoditi sledećim principima: sloboda, anonimnost, autentičnost, integritet, pouzdanost, profesionalnost, neutralnost, pravičnost.

Joberty platforma trenutno posluje u Srbiji, Hrvatskoj i SAD-u (beta verzija), a ovog meseca platforma je dostupna i u Bugarskoj i Rumuniji.

Poseti joberty.rs i registruj se!

Pročitaj komentare zaposlenih, saznaj plate i benefite, kao i iskustva sa intervjua. Ako tražiš praksu ili prvi IT posao, na strani „Poslovi“ odaberi filter „Internship“ i „Junior“. Prati nove oglase uz opciju „Obaveštavaj me“. Na osnovu odabranih kriterijuma, šaljemo ti na mail utorkom u 10h sve oglase koji te mogu zanimati. A ukoliko se nadaš da će tvoja omiljena firma konačno objaviti oglas za tvoju poziciju, obavezno je „Zaprati“ i bićeš prvi koji će dobiti obaveštenje. Saznaj plate i iskustva zaposlenih pre nego što apliciraš.

Ako voliš da se informišeš o novostima, dešavanjima i primerima dobre prakse u IT industriji, onda ti naš blog takođe može biti interesantan! Tu možeš da pročitaš korisne tekstove, da pronađeš dobre savete i smernice o tome kako da se usavršiš u svojoj odabranoj oblasti, ili da pročitaš stručne intervjue sa profesionalcima iz raznih IT firmi. Prijavi se za newsletter i svake nedelje ti na email stiže novi blog tekst.

Zajedno razvijamo IT zajednicu u Srbiji. Uključi se i ti!

Facebook            Linkedin             Instagram

Poslovi.rs

Portal Poslovi.rs je online berza poslova, nastao kao potreba za uspostavljanjem profesionalnog poslovnog sistema koji će pomoći Srbiji da poveća stopu zaposlenosti.

Poslovi.rs je namenjen poslodavcima i kandidatima, kao i svima onima koji imaju interesovanja za domen ljudskih resursa i praćenje uticaja koju ova oblast ima u razvoju privrede i društva u celini.

Naš cilj, od samih početaka rada portala Poslovi.rs je da pomognemo svojim kandidatima da nađu posao, da povećamo stopu zaposlenosti, kao i da postavljamo iznova standarde u oblasti ljudskih resursa. Takođe cilj je pomoći i olakšati poslodavcima potragu za kvalitetnim i pravim kadrom, koji će doprineti rastu i razvoju kompanije.

Teoriju ćemo ostaviti drugima, a Vama ćemo pomoći da na praktičan način dođete do ostvarenja svog cilja – bilo da ste poslodavac ili budući zaposleni.

Biće nam zadovoljstvo da budemo deo i Vašeg poslovnog uspeha.